Toimialamme

  • Kauneushoitolat
  • Kynsipalvelut
  • Parturit ja kampaamot
  • Ripsipidennykset

Esittely

------------------ Fire Head Oy on vuonna 1994 perustettu kauneudenhoito -alan yritys. Vuosien varrella tiimimme on kasvanut tasaisesti ammattilaisilla, jotka panostavat jatkuvaan koulutukseen. Toimintatapamme on reilu ja joustava, asiakasta ajatellen! Edelläkävijöinä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut sekä arkirutiineja ravistelevia trendejä. Erikoispalveluihimme kuuluvat parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mm. yksilölliset Sassoon hiustenvärjäykset sekä leikkaukset, hius-sekä hiuspohjahoidot ja hieronnat, hiustenpidennykset, hää- ja juhlakampaukset, hää- ja juhlameikit, kasvo- ja vartalohoidot, erikoiskasvohoidot timanttihionta, ultraääni sekä neulaton mesoterapia, jalkahoidot, manikyyrit, rakennekynnet sekä geelaukset ja kestolakkaukset, ripsienpidennykset ja tuuhennokset, ripsien kestotaivutukset, kulmien microblaiding sekä kulmakarvatuuhennokset, sokeroinnit, vahaukset, hammaskorut, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta. Meiltä kotihoitoon korkeatasoiset jälleenmyyntituotteet: Sassoon ,System Professional, Sebastian, EIMI, Wella Professional, Nioxin, Biodroga, LCN. Lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihimme! .

Lisätietoja

Ei lisätietoja.

Varaa aika

Sijainti

Kultasepänkatu 5, 04250 Kerava

Henkilöstömme

Minna

Parturi-Kampaajamestari, omistaja

Gitte

Parturi-Kampaajamestari-kosmetologi, omistaja

Parturi-Kampaaja Opiskelija

2. Vuoden Parturi-kampaaja opiskelija hoitokäsittelyt -50% hiustenleikkaukset -50% värjäykset ja rakennekäsittelyt -25%

Alex

Parturi-kampaaja Espanol/ English/ Suomi Parranajo ja muotoilu, Hiustenpidennykset, Kestolakkaukset-Shellac, Manikyyrit, Jalkahoidot, Karvanpoistot vahalla-, Intialainen päähieronta, Kuumakivihieronta

Lydia

Ripsiteknikko, klassiset,hybridi ja volyymiripsien pidennykset, ripsien kestotaivutukset, kestolakkaukset

Päivi

Sisätauti-kirurgian sairaanhoitaja: Esteettiset hoidot-injektiomenetelmällä sekä täyteainehoidot, MINT™️ PDO Meso-ja väkäslankahoidot sekä kasvojen ja kasvojen ja koko vartalon lipolyysihoidot.

Kosmetologi opiskelija