Toimialamme

  • Kauneushoitolat
  • Kynsipalvelut
  • Parturit ja kampaamot
  • Ripsipidennykset

Esittely

Fire Head Oy on vuonna 1994 perustettu kauneudenhoito -alan yritys. Vuosien varrella tiimimme on kasvanut tasaisesti ammattilaisilla, jotka panostavat jatkuvaan koulutukseen. Toimintatapamme on reilu ja joustava, asiakasta ajatellen! Edelläkävijöinä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut sekä arkirutiineja ravistelevia trendejä. Erikoispalveluihimme kuuluvat parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mm. yksilölliset Sassoon hiustenvärjäykset sekä leikkaukset, hius-sekä hiuspohjahoidot ja hieronnat, hiustenpidennykset, hää- ja juhlakampaukset, hää- ja juhlameikit, kasvo- ja vartalohoidot, erikoiskasvohoidot timanttihionta, ultraääni sekä neulaton mesoterapia, jalkahoidot, manikyyrit, rakennekynnet sekä geelaukset ja kestolakkaukset, ripsienpidennykset ja tuuhennokset, ripsien kestotaivutukset, kulmien microblaiding sekä kulmakarvatuuhennokset, sokeroinnit, vahaukset, hammaskorut, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta. Meiltä kotihoitoon korkeatasoiset jälleenmyyntituotteet: Sassoon ,System Professional, Sebastian, EIMI, Wella Professional, Nioxin, Biodroga, LCN. Lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihimme! .

Lisätietoja

Huom! NON STOP EXPRESS-hiustenleikkaukset sekä kulmien- ja ripsien kestovärjäykset myös ILMAN AJANVARAUSTA Keravan toimipisteessä arkisin klo 11- 14 tervetuloa! Palvelemme joustavasti myös sopimuksen mukaan! Ajanvaraukset sekä lisätietoa myös puhelimitse 092752995 Tervetuloa!

Varaa aika

Sijainti

Kultasepänkatu 5, 04250 Kerava

Henkilöstömme

Minna

Parturi-Kampaajamestari, omistaja

Gitte

Parturi-Kampaajamestari-kosmetologi, omistaja

Veronika

Parturi-Kampaajamestari,Ripsimuotoilija:Klassiset sekä volyymiripset,Kulmakarvojen Microblading,Sokeroinnit,Rakennekynnet ja Geelaukset,Intialainen päähieronta

Jenna

Parturi-Kampaaja, Meikkaaja, Maskeeraaja, Ripsienpidennykset, Kuumakivihihieronta, Intialainen päähieronta

Eini

SKY Cidesco Kosmetologi, Ripsimuotoilija Klassiset sekä volyymiripset, Meikkaukset, Sokeroinnit, Vahaukset, Kestolakkaukset, Kuumakivihieronta

Alex

Barber-hairdresser/parturi-kampaaja pedicures, basic manicures and body hair removal.I speak Spanish, English and also soon Finnish :)

Anna

Kosmetologi,Juniori ripsimuotoilija