Toimialamme

  • Kauneushoitolat
  • Kynsipalvelut
  • Parturit ja kampaamot
  • Ripsipidennykset

Esittely

HUOM! ***** OLEMME MUUTTANEET!*** Uusi osoitteemme on 1.8.2023 alkaen Kauppakaari 6 (sisäänkäynti Aleksis Kiven tie 2) ----------------- Fire Head Oy on vuonna 1994 perustettu kauneudenhoito -alan yritys. Vuosien varrella tiimimme on kasvanut tasaisesti ammattilaisilla, jotka panostavat jatkuvaan koulutukseen. Toimintatapamme on reilu ja joustava, asiakasta ajatellen! Edelläkävijöinä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut sekä arkirutiineja ravistelevia trendejä. Erikoispalveluihimme kuuluvat parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mm. yksilölliset Sassoon hiustenvärjäykset sekä leikkaukset, hius-sekä hiuspohjahoidot ja hieronnat, hiustenpidennykset, hää- ja juhlakampaukset, , kasvo- ja erikoiskasvohoidot timanttihionta, ultraääni,jalkahoidot, kestolakkaukset, ripsienpidennykset ja tuuhennokset, ripsien kestotaivutus-Lash Lift, kulmien laminointi-Brow Lift , sokeroinnit sekä erilaiset esteettiset injektiohoidot. . Meiltä kotihoitoon korkeatasoiset jälleenmyyntituotteet: Sassoon ,System Professional, Sebastian, Wella Professional, Nioxin Lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihimme! .

Lisätietoja

HUOM! ***** OLEMME MUUTTANEET!*** Uusi osoitteemme on 1.8.2023 alkaen Kauppakaari 6 (sisäänkäynti Aleksis Kiven tie 2)

Varaa aika

Sijainti

Kauppakaari 6, 04200 Kerava

Henkilöstömme

Minna

Parturi-Kampaajamestari, omistaja

Gitte

Parturi-Kampaajamestari-kosmetologi, omistaja

Tinja Opiskelija

2. Vuoden Parturi-kampaaja opiskelija Tinja: hoitokäsittelyt -50% hiustenleikkaukset -25% värjäykset ja rakennekäsittelyt -25%

Lydia

Ripsiteknikko, klassiset,hybridi ja volyymiripsien pidennykset, ripsien kestotaivutukset, kestolakkaukset

Päivi

Sisätauti-kirurgian sairaanhoitaja: Täyteainehoidot, Syväkosteuttavat ja Esteettiset hoidot-injektiomenetelmällä sekä kasvojen ja kasvojen ja koko vartalon lipolyysihoidot.